9 best anbefalte VPN for iPhone (2024)

9 best anbefalte VPN for iPhone (1)

Februar 17, 2024

By Itay Paz


Personvernbekymringer og nettsikkerhet er nå mer relevant enn noen gang, å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) på iPhone er ikke bare en luksus – det er en nødvendighet. Med den økende sofistikeringen av cybertrusler og den alltid tilstedeværende risikoen for datainnbrudd, har beskyttelse av nettaktivitetene dine blitt avgjørende. Denne artikkelen fordyper seg i verden av VPN-er for iPhone-brukere, og gir innsikt i hvorfor du trenger en, hvordan den fungerer, og hvordan du velger den beste VPN-en for dine behov.

Behovet for anbefalt VPN for iPhone

Behovet for en VPN på iPhone kan ikke overvurderes. I en tid hvor smarttelefonene våre inneholder mer personlig informasjon enn noen gang før, blir det avgjørende å sikre disse dataene. En VPN fungerer som en beskyttende barriere, krypterer dataene dine og maskerer IP-adressen din mens du surfer på internett eller bruker apper. Denne krypteringen er avgjørende for å beskytte din personlige informasjon fra hackere, spesielt når de er koblet til offentlige Wi-Fi-nettverk, som er beryktet for å være usikre. Dessuten kan en VPN på iPhone hjelpe deg med å omgå geo-restriksjoner, slik at du får tilgang til innhold og tjenester som kanskje ikke er tilgjengelige i din region. Enten det er for å sikre nettbanktransaksjonene dine eller streame favorittprogrammet ditt mens du er i utlandet, gir en VPN både sikkerhet og frihet.

9 best anbefalte VPN for iPhone (2)

Hva er VPN for iPhone?

En VPN for iPhone er en mobilapplikasjon som gir samme funksjonalitet som en VPN på andre enheter. Den lar iPhone-brukere opprette en sikker, kryptert tilkobling over et offentlig nettverk, for eksempel internett, slik at de kan sende og motta data som om enhetene deres var direkte koblet til et privat nettverk. Dette tilbyr personvern, anonymitet og muligheten til å omgå geografisk-baserte innholdsbegrensninger. VPN-er for iPhone brukes ofte for å forbedre personvern og sikkerhet på nettet, samt for å muliggjøre ekstern tilgang til private nettverksressurser, noe som gjør dem til et verdifullt verktøy for å sikre online personvern og sikkerhet på iOS-enheter.

VPN-applikasjoner for iPhone tilbyr vanligvis funksjoner som en enkel tilkobling med ett trykk, ubegrenset data og båndbredde, støtte for flere enheter og muligheten til å beskytte brukersikkerhet og personvern. De gir også ofte tilgang til et globalt nettverk av servere, slik at brukere kan omgå geo-blokkert innhold og sikre stabile og raske tilkoblinger, spesielt når de bruker offentlige WiFi-hotspots. I tillegg kan disse applikasjonene tilby abonnementsbaserte prismodeller, med alternativer for månedlige, årlige eller tilpassede planer.

Hvordan fungerer anbefalt VPN for iPhone?

Å forstå hvordan en VPN fungerer på din iPhone er nøkkelen til å verdsette dens verdi. Når du kobler til en VPN, rutes internetttrafikken din gjennom en sikker server som befinner seg på et annet geografisk sted. Denne prosessen krypterer dataene dine, og gjør dem uleselige for alle som kan avskjære dem, for eksempel hackere eller til og med Internett-leverandøren din (ISP). I tillegg, fordi trafikken din ser ut til å komme fra VPN-serverens plassering, er din faktiske IP-adresse skjult. Dette forbedrer ikke bare personvernet ditt, men gir deg også tilgang til innhold og tjenester som er begrenset basert på geografisk plassering. I hovedsak gjør en VPN det offentlige nettverket ditt til et privat, og sikrer at onlineaktivitetene dine forblir private og sikre.

9 best anbefalte VPN for iPhone (gratis og betalt)

  1. CyberGhost for iPhone
  2. NordVPN for iPhone
  3. Turbo VPN for iPhone
  4. ExpressVPN for iPhone
  5. Avira for iPhone
  6. Privat internettilgang for iPhone
  7. Surfshark for iPhone
  8. PrivateVPN for iPhone
  9. Hide.me for iPhone

Hvordan velge den anbefalte VPN-en for iPhone?

Å velge den beste VPN-en for iPhone innebærer å vurdere flere nøkkelfaktorer. Først og fremst, se etter en VPN som tilbyr sterke krypteringsstandarder for å sikre at dataene dine er sikkert beskyttet. Et brukervennlig grensesnitt er også viktig, siden det gjør det enklere å administrere VPN-innstillingene dine. Hastighet er en annen kritisk faktor, en god VPN skal gi raske tilkoblinger uten å redusere internetthastigheten din vesentlig. I tillegg bør du vurdere VPNs personvernpolicy og dens holdning til logging av brukerdata. Velg en VPN som har en streng policy for ingen logger, som sikrer at aktivitetene dine på nettet ikke blir registrert eller lagret. Til slu*tt, sjekk antall servere og deres plassering. En VPN med et bredt spekter av servere på tvers av forskjellige land tilbyr flere alternativer for geo-spoofing og generelt bedre hastigheter. Ved å vurdere disse aspektene nøye, kan du velge en VPN som best passer dine behov og tilbyr den optimale balansen mellom sikkerhet, personvern og ytelse på iPhone.

Anbefalt VPN for iPhone

1. CyberGhost for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (3)

CyberGhost for iPhone skiller seg ut som et fyrtårn for sikkerhet og anonymitet som anbefalt VPN for iPhone. Denne appen er designet med den moderne brukeren i tankene, og tilbyr en sømløs blanding av brukervennlige funksjoner og robuste beskyttelsesmekanismer. Enten du er ute etter å beskytte nettaktivitetene dine på offentlige Wi-Fi-nettverk eller ønsker å få tilgang til geobegrenset innhold med letthet, gir CyberGhost for iPhone en pålitelig løsning. Med sterk vekt på personvern, sikrer appen at dine digitale fotavtrykk er godt skjult, takket være dens strenge retningslinjer for ingen logger og høyverdige krypteringsstandarder. Det globale nettverket av servere lover ikke bare hastighet, men også et bredt spekter av alternativer for virtuell flytting, noe som gjør det til et allsidig valg for både tilfeldige internettbrukere og digitale nomader.

Hva gjør CyberGhost For iPhone?

CyberGhost for iPhone fungerer som et skjold mot nysgjerrige øyne til hackere, Internett-leverandører og myndigheter, krypterer internettforbindelsen din og maskerer IP-adressen din for å sikre at nettaktivitetene dine forblir private. Utover grunnleggende beskyttelse gir den friheten til å utforske internett uten grenser, omgå sensur og få tilgang til en verden av innhold uavhengig av geografiske begrensninger. Enten du streamer favorittprogrammene dine, deltar i sikre transaksjoner eller bare surfer på nettet, sikrer CyberGhost at ditt digitale liv er både trygt og ubegrenset. Med ett enkelt trykk kan du koble til en av de tusenvis av servere over hele verden, og nyte en sømløs og sikker internettopplevelse. Appens intuitive design gjør den tilgjengelig for brukere med alle tekniske bakgrunner, og sikrer at personvern og frihet på internett er bare noen få trykk unna.

CyberGhost For iPhone Nøkkelfunksjoner

Globalt servernettverk: CyberGhost har et stort nettverk av over 7000 servere over mer enn 90 land, og tilbyr brukere enestående tilgang til globalt innhold og raske, pålitelige tilkoblinger.

Kryptering på toppnivå: Ved å bruke 256-bits AES-kryptering, sikrer CyberGhost at dataene dine er beskyttet med de høyeste sikkerhetsstandardene, noe som gjør den praktisk talt ugjennomtrengelig for hackere og snokere.

Strenge retningslinjer for ingen logger: Med en forpliktelse til brukerens personvern, overholder CyberGhost en streng policy uten logger, som sikrer at dine online aktiviteter aldri blir registrert, overvåket eller eksponert.

Ett-trykks tilkobling: Appens brukervennlige grensesnitt gir umiddelbar beskyttelse. Et enkelt trykk er alt som trengs for å koble til den beste serveren basert på din plassering og preferanser.

Wi-Fi-beskyttelse: CyberGhost sikrer automatisk tilkoblingen din når du kobler til offentlige Wi-Fi-nettverk, og beskytter dataene dine mot potensielle trusler og sårbarheter.

24/7 Kundestøtte: Brukere kan stole på kundestøtte døgnet rundt for alle problemer eller spørsmål, med assistanse tilgjengelig på flere språk for å betjene en global brukerbase.

CyberGhost for iPhone-prisplaner

CyberGhost tilbyr en rekke prisplaner som passer til ulike behov og budsjetter.

1-måneders plan: Denne planen er perfekt for de som leter etter kortsiktig VPN-beskyttelse. Den gir full tilgang til alle CyberGhost-funksjoner med fleksibiliteten til et månedlig abonnement på $12.99 per måned med 14-dagers pengene-tilbake-garanti.

6-måneders plan: Et flott alternativ for brukere som søker en balanse mellom rimelig og engasjement. Denne planen tilbyr en rabattert pris sammenlignet med den månedlige planen på $6.99 per måned fakturert hver 6. måned, og gir en kostnadseffektiv løsning for mellomlang bruk.

1-Year Plan: For brukere som er forpliktet til langsiktig VPN-beskyttelse, gir 1-års planen den beste verdien. Det reduserer de månedlige kostnadene betydelig, og gir alle premiumfunksjonene til CyberGhost til den rimeligste prisen på $2.19 per måned fakturert for 2 år og deretter årlig.

CyberGhost For iPhone aksepterer debet- og kredittkort, og PayPal for betalinger.

2. NordVPN for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (4)

NordVPN for iPhone skiller seg ut som en førsteklasses løsning for brukere som ønsker å forbedre sin online sikkerhet og personvern mens de navigerer i den digitale verden. Denne anbefalte VPN for iPhone-appen er designet for å gi iPhone-brukere en sømløs og sikker internettopplevelse, uavhengig av hvor de befinner seg. Ved å utnytte NordVPNs robuste krypteringsprotokoller, kan brukere skjerme deres online aktiviteter fra nysgjerrige øyne, og sikre at deres personlige data forblir konfidensielle. Videre tilbyr NordVPN for iPhone et brukervennlig grensesnitt, som gjør det tilgjengelig for både teknologikyndige individer og de som er nye innen VPN-teknologi. Enten du ønsker å få tilgang til geobegrenset innhold, beskytte dataene dine på offentlige Wi-Fi-nettverk, eller bare surfe på internett med trygghet, leverer NordVPN for iPhone en omfattende og pålitelig VPN-løsning.

Hva gjør NordVPN For iPhone?

NordVPN for iPhone fungerer som et kraftig verktøy som krypterer internettforbindelsen din, sikrer online data og beskytter personvernet ditt mot potensielle cybertrusler. Ved å dirigere internettrafikken din gjennom en sikker tunnel til NordVPNs servere, maskerer den IP-adressen din, noe som gjør det vanskelig for nettsteder, annonsører og nettkriminelle å spore aktivitetene dine på nettet. Denne krypteringen sikrer også at sensitiv informasjon, som passord og kredittkortnumre, overføres sikkert over internett. I tillegg lar NordVPN for iPhone brukere omgå internettsensur og få tilgang til et bredt spekter av innhold fra hele verden, uavhengig av geografiske begrensninger. Med sitt fokus på personvern, sikkerhet og frihet, gir NordVPN for iPhone brukere mulighet til å nyte en tryggere og mer åpen internettopplevelse.

NordVPN For iPhone Nøkkelfunksjoner

Globalt servernettverk: NordVPN kan skryte av et stort nettverk med over 5,400 servere i 59 land, noe som gjør det mulig for brukere å nyte raske og pålitelige VPN-tilkoblinger uansett hvor de er i verden.

Neste generasjons kryptering: Ved å bruke AES-256-kryptering sikrer NordVPN at onlinedataene dine er beskyttet med det høyeste sikkerhetsnivået, og beskytter personvernet ditt mot hackere og overvåking.

Retningslinjer for ingen logg: NordVPN er forpliktet til brukerens personvern, og opererer under en streng policy uten logger som garanterer at dine online aktiviteter ikke overvåkes, registreres eller deles med tredjeparter.

Automatisk Kill Switch: Denne funksjonen kobler automatisk enheten din fra internett hvis VPN-tilkoblingen faller, og sikrer at dataene dine forblir sikre til enhver tid.

Dobbel VPN: For et ekstra lag med sikkerhet ruter NordVPN internettrafikken din gjennom to forskjellige VPN-servere, krypterer den to ganger og forbedrer din online anonymitet betydelig.

Threat Protection Lite: NordVPNs Threat Protection Lite-funksjon blokkerer ondsinnede nettsteder og annonser, og gir et ekstra lag med sikkerhet og forbedrer nettleseropplevelsen din.

NordVPN for iPhone-prisplaner

NordVPN tilbyr en rekke prisplaner for å passe ulike behov og budsjetter.

Standard Plan: Denne planen inkluderer alle de essensielle VPN-funksjonene, for eksempel AES-256-kryptering, global servertilgang og policyen uten logger, til en konkurransedyktig pris på $12.99 per måned eller $4.99 per måned når det faktureres årlig.

Pluss Plan: I tillegg til standardplanfunksjonene, tilbyr Plus-planen Threat Protection, en passordbehandler og en datainnbruddsskanner for forbedret sikkerhet, priset på $13.99 per måned eller $5.99 per måned når det faktureres årlig.

Komplett plan: Det mest omfattende alternativet, den komplette planen inkluderer alt i Plus-planen, sammen med 1 TB kryptert skylagring for sikker fillagring og deling, pris på $14.99 per måned eller $6.99 per måned når det faktureres årlig.

Hver plan er utformet for å gi brukerne fleksibiliteten til å velge det beskyttelsesnivået som passer best for deres online aktiviteter, med alternativer for månedlige, årlige og toårige abonnementer. NordVPN aksepterer en rekke betalingsmetoder, inkludert debet- og kredittkort, PayPal og bankoverføring, noe som gjør det enkelt for brukere å abonnere på tjenesten.

3. Turbo VPN for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (5)

Turbo VPN for iPhone skiller seg ut som en allsidig og brukervennlig VPN-løsning designet for å imøtekomme personvern- og sikkerhetsbehovene til iOS-brukere. Med sin enkle etttrykksforbindelse til et stort nettverk med over 21,000 50 servere over mer enn 256 land, sikrer Turbo VPN raske og stabile tilkoblinger. Den tilbyr en privat nettleseropplevelse som beskytter brukere mot potensielle trusler på nettet og lar dem enkelt få tilgang til geobegrenset innhold. Applikasjonens forpliktelse til brukerens personvern er tydelig gjennom dens retningslinjer for ingen logger og bruken av robust XNUMX-bit AES-kryptering for å sikre brukerdata. Enten du ønsker å beskytte nettaktivitetene dine på offentlige Wi-Fi-nettverk eller bare ønsker å nyte ubegrenset internettilgang, gir Turbo VPN for iPhone en pålitelig og effektiv tjeneste, noe som gjør det til et flott tillegg til listen over anbefalte VPN for iPhone.

Hva gjør Turbo VPN for iPhone?

Turbo VPN for iPhone gir en sikker og kryptert tilkobling til internett, som effektivt gjør enhver offentlig internettøkt til en privat. Dette er spesielt nyttig når du kobler til usikrede Wi-Fi-nettverk, siden det bidrar til å forhindre uautorisert tilgang til dataene dine. Appen maskerer IP-adressen din, slik at du kan surfe anonymt på nettet og unngå å bli sporet. Det lar deg også omgå internettsensur og få tilgang til et bredere spekter av innhold ved å koble til servere i forskjellige land. Med Turbo VPN kan iPhone-brukere nyte ubegrenset tilgang til nettsteder, apper og tjenester som ellers kan være begrenset eller blokkert på grunn av geografiske begrensninger.

Turbo VPN for iPhone Nøkkelfunksjoner

Brukervennlig grensesnitt: Appen har en enkel design som forenkler prosessen med å koble til en VPN-server. Brukere kan raskt opprette en sikker tilkobling med bare ett enkelt trykk, noe som gjør den tilgjengelig selv for de som ikke er teknologikyndige.

Høyhastighets servernettverk: Turbo VPN tilbyr et stort utvalg av servere, som sikrer at brukere alltid kan finne en rask og pålitelig tilkobling for streaming, nedlasting eller ganske enkelt surfing på internett.

Kompatibilitet på tvers av plattformer: Denne funksjonen lar brukere sikre sin internettforbindelse på tvers av flere enheter og plattformer, inkludert iOS, og sikrer en sømløs opplevelse.

24/7 Kundestøtte: Brukere har tilgang til profesjonell assistanse når som helst, noe som er spesielt verdifullt for å løse eventuelle problemer eller svare på spørsmål om tjenesten.

Retningslinjer for ingen logg: Turbo VPN er forpliktet til brukerens personvern, og dens retningslinjer for ingen logger betyr at den ikke sporer eller lagrer informasjon om internettaktivitetene dine.

Avansert kryptering: Tjenesten bruker 256-bit AES-kryptering for å beskytte dataene dine, som er det samme sikkerhetsnivået som brukes av banker og militære institusjoner.

Turbo VPN for iPhone-prisplaner

Turbo VPN for iPhone tilbyr en rekke prisplaner som passer til ulike brukerbehov og budsjetter.

Gratis Plan: Brukere kan nyte grunnleggende VPN-tjenester uten kostnad, med tilgang til et begrenset antall servere og inkludering av annonser.

Månedsplan: For de som foretrekker en kortsiktig forpliktelse, gir månedsplanen full tilgang til alle servere og funksjoner for 11.99 per måned.

6-måneders plan: Denne planen tilbyr en rabattert pris for brukere som er villige til å forplikte seg til en seks-måneders periode, og gir alle fordelene med den månedlige planen til en redusert kostnad på $6.67 per måned, $39.99 fakturert hver 6. måned.

Årsplan: Årsplanen representerer den beste verdien, med en betydelig rabatt for brukere som forplikter seg til et års tjeneste, på $5 per måned, $59.99 fakturert hver 12. måned.

2-Year Plan: For mest mulig sparing utvider toårsplanen alle premiumfunksjoner til den laveste månedlige tilsvarende prisen på $4.17 per måned, $99.99 fakturert hver 24. måned.

Turbo VPN for iPhone aksepterer ulike betalingsmetoder, inkludert debet- og kredittkort, PayPal og bankoverføringer, noe som gjør det praktisk for brukere å velge en plan og betalingsmetode som passer best for deres preferanser.

4. ExpressVPN for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (6)

ExpressVPN skiller seg ut som en premium VPN-tjeneste for iPhone-brukere, og tilbyr en blanding av hastighet, sikkerhet og enkelhet. Den er designet for å gi en sømløs nettopplevelse, og beskytter din personlige informasjon samtidig som den gir tilgang til globalt innhold. Med sitt brukervennlige grensesnitt henvender ExpressVPN seg til både teknologikyndige individer og de som er nye til VPN-er, og sikrer at personvern og ubegrenset internettilgang er tilgjengelig for alle. Dens forpliktelse til å beskytte brukernes personvern er tydelig gjennom dens strenge retningslinjer for ingen logging og sterke krypteringsstandarder, noe som gjør den til et pålitelig valg for iPhone-brukere over hele verden.

Hva gjør ExpressVPN for iPhone?

ExpressVPN for iPhone fungerer som et kraftig verktøy i den digitale tidsalderen, hvor personvern og frihet på nett er avgjørende. Den krypterer internettforbindelsen din, og beskytter dataene dine mot hackere og avlyttinger, spesielt på usikrede Wi-Fi-nettverk. Utover sikkerhet lar ExpressVPN deg omgå geo-restriksjoner og sensur, noe som gir tilgang til nettsteder, strømmetjenester og apper fra hvor som helst i verden. Enten du ønsker å sikre netttransaksjonene dine, streame innhold fra andre land eller bare surfe anonymt på nettet, gir ExpressVPN allsidigheten og påliteligheten som trengs for å navigere i den digitale verdenen trygt og fritt.

ExpressVPN For iPhone Nøkkelfunksjoner

Flere VPN-plasseringer: ExpressVPN har et omfattende nettverk av servere over hele verden, som sikrer at brukere kan koble seg til en serverplassering som tilbyr den beste hastigheten og påliteligheten.

Optimalisert for hastighet: Tjenesten er konstruert for å gi raske tilkoblingshastigheter, minimere etterslep og buffering når du strømmer eller laster ned innhold.

Overlegen tilkoblingssikkerhet: Brukere kan forvente stabile tilkoblinger, takket være ExpressVPNs robuste infrastruktur og teknologi som sikrer minimal nedetid.

Flerspråklig grensesnitt: ExpressVPN serverer et globalt publikum og tilbyr et brukervennlig grensesnitt tilgjengelig på flere språk, noe som gjør det tilgjengelig for ikke-engelsktalende.

Klassens beste kryptering: ExpressVPN bruker avanserte krypteringsstandarder for å beskytte brukerdata, og sikrer at dine online aktiviteter forblir private og sikre.

Kompatibilitet med alle iPhone-modeller: Appen er designet for å fungere sømløst på tvers av alle iPhone-modeller, og gir en konsistent og sikker VPN-opplevelse uavhengig av enheten din.

ExpressVPN for iPhone-prisplaner

ExpressVPN tilbyr tre prisplaner for å imøtekomme ulike brukerbehov og preferanser.

1-måneders plan: Denne planen er perfekt for de som ønsker å prøve ut ExpressVPNs tjenester uten en langsiktig forpliktelse. Det er priset til $12.95 per måned.

6-måneders plan: For brukere som søker en balanse mellom rimelighet og fleksibilitet, er 6-måneders planen tilgjengelig for $9.99 per måned.

12-måneders plan: Det beste alternativet, 12-måneders planen, reduserer den månedlige kostnaden til $8.32, noe som gjør det til et ideelt valg for langsiktige brukere.

ExpressVPN aksepterer en rekke betalingsmetoder, inkludert debet- og kredittkort, PayPal og Bitcoin, noe som sikrer bekvemmelighet for alle brukere.

5. Avira for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (7)

Avira for iPhone er en robust VPN- og sikkerhetsløsning designet for å beskytte brukernes personvern og forbedre deres online opplevelse. Denne applikasjonen er et produkt fra Avira, et veletablert tysk sikkerhetsselskap med over 30 års erfaring i cybersikkerhetsindustrien. Avira for iPhone omfatter en pakke med verktøy som tar sikte på å beskytte brukere mot ulike digitale trusler samtidig som de gir et sømløst og intuitivt brukergrensesnitt. Appens tilbud inkluderer en VPN-tjeneste for sikker og anonym nettsurfing, identitetsbeskyttelse for å beskytte nettkontoer, og en rekke funksjoner for å optimalisere enhetens ytelse.

Hva gjør Avira For iPhone?

Avira for iPhone gir en omfattende sikkerhetspakke som tar for seg flere aspekter ved digital sikkerhet og personvern. Den inkluderer en VPN-tjeneste som krypterer brukernes internettforbindelse, og sikrer at deres online aktiviteter forblir private og sikre, spesielt når de er koblet til offentlige Wi-Fi-nettverk. Appen har også identitetsbeskyttelse, som overvåker og varsler brukere hvis deres personlige opplysninger blir kompromittert i et databrudd. I tillegg tilbyr Avira for iPhone verktøy for enhetsoptimalisering, for eksempel en lagrings- og minneanalysator, for å hjelpe brukere med å administrere iPhone-ressursene effektivt.

Avira For iPhone Nøkkelfunksjoner

VPN-tjeneste: Aviras VPN-tjeneste krypterer dataoverføring, slik at brukere kan surfe anonymt og sikkert på nettet. Det bidrar til å beskytte mot avlytting på usikrede nettverk og gir tilgang til geobegrenset innhold.

Identitetsbeskyttelse: Denne funksjonen holder et årvåkent øye med brukernes nettkontoer, og varsler dem hvis deres personlige opplysninger er involvert i et datainnbrudd, og muliggjør dermed rettidig handling for å sikre dataene deres.

Enhetsoptimalisering: Avira inkluderer verktøy for å analysere og optimalisere iPhone-lagring og minnebruk, og hjelper brukere med å holde enheten i gang jevnt og effektivt.

Internett beskyttelse: Appen tilbyr nettbeskyttelse for å blokkere skadelige nettsteder og phishing-nettsteder, noe som sikrer en tryggere nettleseropplevelse.

Anti-tyveriverktøy: Avira tilbyr tyverisikringsfunksjoner som hjelper til med å finne en tapt eller stjålet iPhone og tilbyr alternativer for å fjernlåse eller slette enheten for å beskytte personlig informasjon.

Privacy Manager: Med personvernbehandlingen kan brukere kontrollere hvordan dataene deres brukes, inkludert hindre Siri fra å ta opp samtaler, og dermed forbedre personvernet deres.

Avira for iPhone-prisplaner

Avira for iPhone tilbyr flere prisplaner for å imøtekomme ulike brukerbehov.

Gratis Plan: Denne planen inkluderer grunnleggende VPN-tilgang med en daglig datagrense, og gir brukere viktig beskyttelse og personvern på iPhone.

Pro Plan: Pro-planen, priset til $8 per måned, $62 per år når fakturert årlig, og $4.99 per måned for mobilplanen, tilbyr ubegrenset VPN-data, som gir mulighet for uavbrutt streaming og surfing, sammen med forbedrede sikkerhetsfunksjoner som nettbeskyttelse og identitet beskyttelse.

Prime Plan: Avira Prime, priset til $7.99 per måned, $47.99 per år når det faktureres årlig, eller $155.99 for 2 år forhåndsbetalt, er alt-i-ett-løsningen som inkluderer alle premiumfunksjoner på tvers av flere enheter, og gir omfattende verktøy for sikkerhet, personvern og ytelse. .

Avira For iPhone aksepterer ulike betalingsmetoder, inkludert debet- og kredittkort, og PayPal.

6. Privat internettilgang for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (8)

Private Internet Access (PIA) for iPhone er en ledende VPN for iPhone som gir sikker, kryptert tilgang til internett. Den er designet for å beskytte dataene dine, skjule IP-adressen din og opprettholde personvernet ditt på nettet. Med PIA kan du nyte sikker tilgang, internettfrihet og en sikker tilkobling, selv på offentlig WiFi. Denne VPN-tjenesten er anerkjent for sin forpliktelse til personvern og dens robuste funksjoner, noe som gjør den til et populært valg blant iPhone-brukere.

Hva gjør privat internettilgang for iPhone?

Privat internettilgang for iPhone fungerer ved å dirigere internettforbindelsen din gjennom serverne, kryptere nettrafikken din og erstatte enhetens IP-adresse. Denne prosessen sikrer at internettleverandøren din ikke kan se hvilke nettsteder du besøker, noe som gjør deg anonym på nettet. PIA logger ingen forbrukerdata, noe som sikrer at nettaktivitetene dine forblir private. Den tilbyr også en VPN Kill Switch, som blokkerer all trafikk fra å gå utenfor VPN, selv når VPN er slått av.

Privat internettilgang for iPhone Nøkkelfunksjoner

Åpen kildekode åpenhet: PIA er bygget rundt to av de sterkeste åpen kildekode-protokollene som er tilgjengelige – OpenVPN og WireGuard. Disse protokollene er utformet slik at alle kan inspisere eller modifisere for fullstendig åpenhet, og sikre maksimalt personvern på nettet.

IP-beskyttelse: Med PIA kan du skjule IP-adressen din og endre posisjonen din. Denne funksjonen lar deg holde søket på nettet anonymt uten noen logger.

Sikker tilkobling: PIA holder dine personlige data trygge med VPN-ruteren. Den gir en sikker tilkobling, og beskytter dataene dine selv på offentlig WiFi.

Ingen loggpolicy: PIA garanterer at den aldri vil overvåke eller samle inn VPN-bruksdataene dine, noe som sikrer at onlineaktivitetene dine forblir private.

Split Tunneling: PIAs avanserte delte tunneling lar deg spesifisere hvilke apper og IP-adresser du vil omgå VPN. Dette lar deg bruke apper med og uten VPN samtidig.

PIA MACE: Denne funksjonen blokkerer trusler på DNS-nivå og stopper skadelige nettsteder fra å infisere enheten din. PIA oppdaterer databasen med skadelige nettsteder regelmessig, og gir deg alltid den beste beskyttelsen.

Privat internettilgang for iPhone-prisplaner

Privat internettilgang tilbyr tre prisplaner.

Månedsplan: Denne planen koster $11.99 per måned. Det gir fleksibilitet ettersom du kan kjøpe det når du trenger en VPN og kansellere når du ikke gjør det.

Årsplan: Årsplanen koster $39.95 per år, som i gjennomsnitt er $3.33 per måned. Denne planen gir en betydelig rabatt sammenlignet med den månedlige planen.

Treårsplan: Treårsplanen koster $79 for hele perioden, som i gjennomsnitt er $2.19 per måned. Denne planen gir best valuta for pengene og er et godt valg hvis du planlegger å bruke VPN-tjenesten over en lengre periode.

Privat internettilgang for iPhone aksepterer debet- og kredittkort, PayPal og bankoverføring for betalinger.

7. Surfshark for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (9)

Surfshark for iPhone er brukervennlig grensesnitt, og forpliktelse til personvern VPN-app for iPhone. Surfshark er designet for å imøtekomme både teknologikyndige brukere og de som er nye til VPN-er, og tilbyr en sømløs opplevelse på iOS-enheter. Det sikrer at nettaktivitetene dine er skjermet fra nysgjerrige øyne, enten du surfer hjemme eller er koblet til et offentlig Wi-Fi-nettverk. Med fokus på å opprettholde høyhastighetsforbindelser og gi et stabilt og sikkert nettmiljø, er Surfshark for iPhone et pålitelig valg for de som ønsker å beskytte sitt digitale fotavtrykk.

Hva gjør Surfshark For iPhone?

Surfshark for iPhone gir en sikker og kryptert tilkobling til internett, og beskytter dine personlige data fra hackere og snoopere. Den lar deg surfe anonymt på nettet, skjule din IP-adresse og plassering fra nettsteder og nettjenester. Surfshark lar deg også omgå geo-restriksjoner, og gir tilgang til innhold og strømmetjenester som kan være blokkert i din region. I tillegg tilbyr den funksjoner for å forhindre sporing og phishing-forsøk, og sikrer at nettopplevelsen din ikke bare er privat, men også trygg mot ulike cybertrusler.

Surfshark For iPhone Nøkkelfunksjoner

CleanWeb: Surfsharks CleanWeb-funksjon fungerer som en annonseblokkering, og forhindrer irriterende annonser og ondsinnede lenker fra å forstyrre nettleseropplevelsen din. Det forbedrer din online sikkerhet ved å blokkere potensielle phishing-forsøk og skadelig programvare.

Hvitelister: Også kjent som split-tunneling, lar Whitelister deg velge spesifikke apper eller nettsteder for å omgå VPN. Dette er spesielt nyttig for mobilbankapper eller andre tjenester som kanskje ikke fungerer riktig når du bruker en VPN.

multi-hop: MultiHop legger til et ekstra lag med sikkerhet ved å dirigere internettforbindelsen din gjennom to forskjellige VPN-servere i separate land. Dette gjør det enda mer utfordrende for alle som prøver å spore aktivitetene dine på nettet.

NoBorders-modus: Surfsharks NoBorders Mode er designet for å fungere i restriktive regioner, slik at du kan få tilgang til internett mer fritt og bruke VPN selv i sterkt sensurerte miljøer.

Kamuflasjemodus: Denne funksjonen sikrer at selv internettleverandøren din ikke kan fortelle at du bruker en VPN, og opprettholder personvernet ditt til fulle.

Ubegrensede enheter: En av de mest overbevisende funksjonene til Surfshark er muligheten til å bruke den på et ubegrenset antall enheter med ett enkelt abonnement, noe som gjør det til en kostnadseffektiv løsning for både enkeltpersoner og familier.

Surfshark For iPhone-prisplaner

Surfshark tilbyr en rekke prisplaner som passer til ulike behov og budsjetter.

Surfshark Starter Plan: Denne planen er priset til $10.99 per måned, gir sikker VPN, annonseblokkering og en popup-blokkering for informasjonskapsler.

Surfshark One Plan: Denne planen er priset til $14.99 per måned, inkluderer sikker VPN, annonseblokkering, en popup-blokkering for informasjonskapsler, sanntids e-postbruddvarsler, sikkerhetsrapporter for personlige data og privat søkemotor.

Surfshark One+ Plan: Denne planen er priset til $21.99 per måned, gir alt innenfor Surfshark One-planen pluss fjerning av data fra bedriftens database og fjerning av data fra nettsteder for personsøk.

Surfshark aksepterer ulike betalingsmetoder, inkludert debet- og kredittkort, og PayPal, noe som gir fleksibilitet og bekvemmelighet for abonnenter.

8. PrivateVPN for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (10)

PrivateVPN for iPhone skiller seg ut som en robust og pålitelig VPN-tjeneste, skreddersydd for å gi iOS-brukere forbedret sikkerhet og personvern mens de surfer på internett. Med et brukervennlig grensesnitt henvender det seg til både teknologikyndige individer og de som er nye til VPN-er. Applikasjonen har en rekke funksjoner designet for å beskytte personlig informasjon mot potensielle trusler, spesielt når den er koblet til offentlige Wi-Fi-nettverk. Brukere har rapportert et høyt nivå av tilfredshet med tjenesten, og notert dens effektivitet og det responsive kundestøtteteamet som gir assistanse for selv ikke-standard oppsett, for eksempel konfigurering av VPN på en Raspberry Pi.

Hva gjør PrivateVPN For iPhone?

PrivateVPN for iPhone fungerer som et skjold for dine online aktiviteter, og krypterer internettforbindelsen din for å sikre dine personlige data mot cybertrusler. Det gir anonymitet ved å maskere IP-adressen din, noe som gjør det praktisk talt umulig for tredjeparter å spore posisjonen din eller fange opp sensitiv informasjon. Appen støtter flere protokoller, inkludert OpenVPN UDP/TCP, IPSec og IKEv2, som sikrer en allsidig og robust tilkobling på tvers av ulike nettverk. Med en streng policy uten logger sikrer PrivateVPN at din nettadferd forblir privat og usporbar, noe som gir deg trygghet enten du strømmer, handler eller bare surfer på nettet.

PrivateVPN for iPhone Nøkkelfunksjoner

Sikkerhet: PrivateVPN tilbyr et forsterket lag med beskyttelse, krypterer data for å beskytte mot nettsvindel og man-in-the-midten-angrep, spesielt på offentlige Wi-Fi-hotspots.

anonymitet: Tjenesten sørger for at brukerens plassering og nettaktiviteter er skjult, og gir en kappe av usynlighet på internett.

Ingen loggpolicy: PrivateVPN overholder en streng policy uten logger, og garanterer at ingen registreringer av brukeraktivitet holdes, noe som sikrer fullstendig personvern.

Forbedret serverliste: Appen har en forbedret serverliste som viser VPN-nodeforsinkelse, og hjelper brukerne med å velge den optimale serveren for deres behov.

Flere protokoller: PrivateVPN støtter en rekke protokoller, inkludert OpenVPN UDP/TCP, IPSec og IKEv2, og tilbyr fleksibilitet og sikkerhet for forskjellige typer tilkoblinger.

Kundeservice: Tjenesten er stolt av responsiv og hjelpsom kundestøtte, klar til å hjelpe med en rekke problemer og oppsett.

PrivateVPN for iPhone-prisplaner

PrivateVPN tilbyr et utvalg av prisplaner for å imøtekomme ulike brukerbehov og budsjetter. Hver plan inkluderer tilgang til alle PrivateVPN-apper, 24/7 kundestøtte og høyhastighets ubegrenset båndbredde.

1-måneders plan: Ideell for de som foretrekker en kortsiktig forpliktelse, denne planen er priset til $9.90 per måned.

3-måneders plan: Et alternativ på mellomlang sikt, denne planen koster omtrent $6.00 per måned, fakturert hver tredje måned.

36-måneders plan: For best verdi er den langsiktige planen i gjennomsnitt $2.00 per måned, fakturert hvert tredje år.

Betalinger for disse planene kan gjøres med debet- og kredittkort og PayPal.

9. Hide.me for iPhone

9 best anbefalte VPN for iPhone (11)

Hide.me VPN for iPhone skiller seg ut som en førsteklasses løsning for brukere som søker personvern, sikkerhet og ubegrenset tilgang til World Wide Web direkte fra iOS-enhetene sine. Med over 25 millioner brukere som stoler på Hide.me, er det klart at denne VPN-tjenesten ikke bare er et annet alternativ i det overfylte markedet av online personvernverktøy. Det lover en blanding av hastighet, enkelhet og sikkerhet som henvender seg til både teknologikyndige individer og de som er nye i konseptet med VPN-er. Appens design fokuserer på brukervennlighet, slik at brukere kan aktivere sin gratis plan og aktivere VPN-beskyttelse innen noen få trykk. Dessuten er Hide.mes forpliktelse til personvern tydelig gjennom dens strenge retningslinjer for ingen datainnsamling, som sikrer at brukernes aktiviteter på nettet forblir deres egen virksomhet. Enten du ønsker å sikre internettforbindelsen din på offentlig Wi-Fi, omgå geo-restriksjoner eller bare opprettholde anonymitet på nettet, er Hide.me for iPhone utviklet for å møte disse behovene effektivt.

Hva gjør Hide.me for iPhone?

Hide.me VPN for iPhone fungerer som et robust skjold, som beskytter brukere mot de utallige truslene som lurer på internett, samtidig som de gir sømløs tilgang til geobegrenset innhold. Ved å lage en sikker tunnel mellom iPhone og internett, maskerer Hide.me din virkelige IP-adresse med en av sine egne fra et globalt nettverk av servere. Denne prosessen forhindrer ikke bare uønsket snoking og dataavskjæring, men lar deg også surfe på nettet som om du var på et annet sted, og dermed omgå sensur og få tilgang til et bredere spekter av innhold. Appen krypterer alle dataene dine, og sikrer at nettkommunikasjonen din forblir privat og sikker fra potensielle avlyttere. Enten du strømmer, surfer eller bare sjekker e-poster, fungerer Hide.me for iPhone lydløst i bakgrunnen, og gir trygghet med sine førsteklasses sikkerhetsfunksjoner og forpliktelse til brukernes personvern.

Hide.me for iPhone Nøkkelfunksjoner

Automatisk servervalg: Hide.me kobler deg automatisk til den raskeste tilgjengelige serveren basert på din plassering og serverbelastning, noe som sikrer optimal hastighet og ytelse.

Politikk for null logger: Med en streng policy uten logger, garanterer Hide.me at dine online aktiviteter ikke overvåkes, registreres eller eksponeres for tredjeparter, noe som sikrer fullstendig personvern.

Multihop Double VPN: Denne funksjonen ruter forbindelsen din gjennom flere VPN-servere, dobler krypteringen og forbedrer din online sikkerhet og anonymitet betydelig.

Enkelt oppsett: Designet med enkelhet i tankene, lar Hide.me brukere raskt sette opp VPN-tjenesten uten å trenge teknisk ekspertise, noe som gjør personvernet tilgjengelig for alle.

Globalt servernettverk: Brukere har tilgang til over 2400 servere på 89 steder over hele verden, noe som gjør at de kan nyte ubegrenset internettilgang og innhold fra ethvert hjørne av kloden.

Samtidige tilkoblinger: Hide.me støtter opptil 10 samtidige tilkoblinger, slik at du kan beskytte flere enheter med en enkelt konto, perfekt for familier eller enkeltpersoner med flere enheter.

Hide.me for iPhone-prisplaner

Hide.me tilbyr en rekke prisplaner som passer til ulike behov og budsjetter, inkludert et helt gratis alternativ.

Gratis Plan: Tilbyr ubegrenset data, men med begrensede hastigheter, tilgang til 8 lokasjoner og én tilkobling. Det er en fin måte å teste tjenesten uten noen økonomisk forpliktelse.

1 måneders plan: Priset til $9.95, denne planen faktureres månedlig og er ideell for de som leter etter kortsiktig VPN-beskyttelse uten en langsiktig forpliktelse.

12 måneders plan: Denne årlige planen koster $4.57 per måned, fakturert som $54.95 hver 12. måned, og tilbyr en balanse mellom rimelighet og det praktiske ved å slippe å fornye månedlig.

26 måneders plan: Den mest verdifulle planen til $2.69 per måned, fakturert $69.95 hver 26. måned, inkluderer 2 GRATIS måneder, noe som gjør den til et utmerket valg for langsiktige brukere på jakt etter maksimale besparelser.

Hide.me aksepterer et bredt spekter av betalingsmetoder, inkludert debet- og kredittkort, PayPal og bankoverføring, noe som sikrer fleksibilitet og bekvemmelighet for alle brukere.

Vanlige spørsmål om anbefalt VPN for iPhone

Hva er en anbefalt VPN for iPhone?

En anbefalt VPN for iPhone er en virtuell privat nettverkstjeneste som er høyt rangert for bruk på iPhones. Den krypterer en brukers data og aktiviteter, maskerer deres IP-adresse og gir en sikker tilkobling til internett. Dette bidrar til å beskytte sensitive data som personopplysninger, bankkontoer og kredittkortinformasjon, og minimerer muligheten for Internett-tjenesteleverandører (ISP) og tredjeparter til å spore aktiviteter på nettet.

Hvorfor er en VPN viktig for en iPhone?

En VPN er viktig for en iPhone fordi den sikrer sikkerheten og personvernet. Det bidrar til å beskytte sensitive data, minimerer Internett-leverandørers og tredjeparters evne til å spore nettaktiviteter, og kan også være nyttig for å omgå geografiske begrensninger og få tilgang til stedsspesifikt innhold.

Hvordan fungerer en VPN på en iPhone?

Når en iPhones innstillinger er konfigurert med en aktiv VPN, ruter tjenesten aktiviteter gjennom en ekstern server ved å bruke en alternativ IP-adresse, og krypterer data sendt til og fra enheten. Dette gir en sikker tilkobling til internett og maskerer brukerens IP-adresse.

Hva er noen anbefalte VPN-er for iPhone?

Selv om spesifikke anbefalinger kan variere basert på individuelle behov og preferanser, inkluderer populære VPN-er for iPhone ofte tjenester som NordVPN, ExpressVPN og Surfshark. Disse tjenestene er kjent for sine robuste sikkerhetsfunksjoner, brukervennlige grensesnitt og pålitelig ytelse.

Hvordan kan jeg sette opp en VPN på min iPhone?

Å sette opp en VPN på en iPhone innebærer vanligvis å laste ned en VPN-app fra App Store, logge på tjenesten og følge appens instruksjoner for å etablere en sikker tilkobling. Noen VPN-er kan også gi konfigurasjonsprofiler som kan installeres for ytterligere innstillinger og funksjoner.

Kan en VPN redusere internetthastigheten til iPhonen min?

Bruk av en VPN kan noen ganger resultere i en reduksjon i internetthastighet, da data må krypteres og rutes gjennom en ekstern server. Påvirkningen på hastigheten kan imidlertid variere basert på VPN-tjenesten, serverplasseringen og gjeldende nettverksforhold.

Er det noen potensielle problemer med å bruke en VPN på en iPhone?

Mens VPN-er gir forbedret sikkerhet og personvern, er de ikke uten potensielle problemer. For eksempel kan det hende at enkelte VPN-er ikke fullstendig beskytter alle data på iOS-enheter på grunn av måten operativsystemet håndterer internettforbindelser på. Det er viktig å velge en anerkjent VPN-tjeneste og holde deg oppdatert på eventuelle sikkerhetsproblemer.

Kan jeg bruke en gratis VPN på iPhone?

Ja, det er gratis VPN-tjenester tilgjengelig for iPhone. Det er imidlertid viktig å være forsiktig siden noen gratis VPN-er kan ha begrensninger på databruk, hastighet og serverplasseringer, og kanskje ikke gir samme nivå av sikkerhet og personvern som betalte tjenester.

Hva skal jeg se etter i en VPN for iPhone?

Når du velger en VPN for iPhone, bør du vurdere faktorer som nivået av sikkerhet og personvern som tilbys, antall tilgjengelige servere og deres plassering, hastigheten og påliteligheten til tjenesten, brukervennlighet, kundestøtte og priser.

Kan en VPN tømme iPhone-batteriet raskere?

Bruk av en VPN på iPhone kan potensielt bruke mer batteristrøm, ettersom det krever ekstra behandling for å kryptere og dekryptere data. Påvirkningen på batterilevetiden kan imidlertid variere basert på den spesifikke VPN-tjenesten og hvor ofte den brukes.

konklusjonen

Personvern og sikkerhet er avgjørende, og en VPN er et kraftig verktøy for å sikre disse på din iPhone. Fra å beskytte sensitive data til å omgå geografiske begrensninger, tilbyr en VPN en rekke fordeler. Det er imidlertid avgjørende å velge en anerkjent tjeneste som passer dine behov og å holde deg informert om potensielle sikkerhetsproblemer. Husk at mens en VPN forbedrer online sikkerhet, er den bare en del av en omfattende tilnærming til digital sikkerhet.

Ettersom teknologien fortsetter å utvikle seg, gjør også truslene mot vårt digitale personvern det. Men med en anbefalt VPN for iPhone kan du navigere i den elektroniske verden med større trygghet. Enten du surfer på nettet hjemme, løper ærend eller reiser, gir en VPN en sikker, kryptert tilkobling til internett, og hjelper til med å holde dataene dine trygge og nettaktivitetene dine private.

AI, AI-generatorer, AI programvare, AI-verktøy, Kunstig intelligens, Generatorer, Innovasjon, iPhone VPN, Anbefalt VPN for iPhone, Software, VPN

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE...
Google AI Assisted Monster Maker

10 beste online bilderedigeringsprogramvare som Photoshop

Bedre AI Monster Concept Generator

13 beste generatorer for kunstig intelligens

9 beste kinesiske kallenavngeneratorer

9 best anbefalte VPN for iPhone (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 5729

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.